Prishtinë

Shkëmbimi zjarri mes Policisë dhe disa të dyshuarve

Para pak çastesh ka ndodhur një shembim i zjarrit mes Policisë dhe disa të dyshuarve që ndodheshin në një veturë të zezë, bëjnë të ditur burme të KosovaPress-it.

Shkëmbimi i zjarrit ka ndodhur afër rrethit që lidh Prishtinën me Mitrovicën, në rrugën që shpie për në Fushë-Kosovë.

Sipas këtyre burimeve, incidenti ka ndodhur pasi një veturë që ishte në kërkim nga policia, personat që ishin brenda saj, sapo kanë vërejtur veturën e policisë, kanë filluar të shtien drejt veturës së policisë.

Në vendin e ngjarjes ka arritur edhe një veturë e ndihmës së parë, ndërsa nuk bëhet e ditur nëse ka të lënduar apo të plagosur.