Ministrja në detyrë

Shkarkimet në Postë, Hajdari do të mbajë konferencë për media në ora 18:00

Ministrja në detyrë e Ekonomisë, Rozeta Hajdari do të dalë sot në një konferencë të jashtëzakonshme për media.

Sipas njoftimit të ministrisë, konferenca do të mbahet sot në ora 18:00.

“Sot, në orën 18:00, Minstrja Hajdari mban konferencë për media në ambientet e MEPTINIS”, shkruhet në njoftim.

Kjo konferencë e Hajdarit vjen pas marrjes së vendimit nga Bordi i përkohshëm i Drejtorëve të Postës për shkarkim të kryeshefit ekzekutiv Shefqet Avdiajn dhe zyrtarit kryesor Financiar, Behxhet Maliqi.