Shikoni si e ka ndryshuar shtatzënia Loredanën

Edhe pse shtatzania e saj është konfirmuar, Loredana nuk është shqafur asnjëherë në publik me barkun e fryrë.

Në një fotografi të publikuar nga Mozzik në rrjetin social Instagram, Loredana shihet që ka pësuar ndryshme fizike dhe është plotësuar në fytyrë.

Ajo po pret fëmijën e parë me reperin e njohur Mozzik.