në Kinë

Shikoni se si gjarpri tmerron stafin e një kompanie

Në një video të publikuar në rrjetet sociale, shihet se si gjarpri bie në mesin e njerëzve.

Punonjësit duket se ishin në një takim pune dhe menjëherë pas kësaj largohen nga salla.

Shpërndaje