E190

Shikoni se çfarë i bëjnë Mercedesit të vjetër këta djemë VIDEO

Të pasionuarit pas makinave, e sidomos pas Mercedesit mun ta duan këtë veprim të këtyre djemve.

Një Mercedes E190 i vjetër dhe i tëri i mbuluar me pluhur, madje edhe bari kishte filluar ta mbulonte, është shnëdrruar në një makinë të re, me ndihmën e disa djemve, qe e bëjnë këtë veprim në secilën veturë që është e vjetër, transmeton lajmi.net.

Ju nuk do ta besoni transformimin! Detail King ka përdorur të gjitha mjetet dhe produktet për të sjellë këtë Mercedes përsëri në jetë!

Për më shumë shikojeni videon.

https://www.youtube.com/watch?v=BI1H0L8LQEw