Ditëlindja

Shikoni reagimin e ëmbël të vajzës së vogël për ditëlindjen e babait të saj

Nëse ju jeni prindërit e gjashtë vajzave, jeta duhet të jetë kaotike.

Në videon që do të shihni do të habiteni që këto foshnje qëndronin në mënyrë të heshtur për ti uruar babait të tyre një ditëlindje të lumtur.

Por, vetëm kur mendoni se gjithçka shkoi aq mirë një nga foshnjat ka një reagim të qeshur, që ka shkuar viral.

Kur një fëmijë i vogël sheh një torte me disa qirinj është emocionuese, qoftë kjo për ju apo jo.

Këto fytyra të foshnjave kur nëna sjell tortën për babain janë aq të adhurueshme.

Motra më e vjetër e di qartë se çfarë po ndodh dhe për fat të mirë këndon së bashku me nënën e saj.

Pra, pasi nëna dhe motra e vjetër kishin mbaruar së kënduari “Gëzuar Ditëlindjen“, vajzat panë me padurim ndërsa babi u bë gati për tu fryer qirinjve.

Babi butësisht afron tortën dhe ndez ju fryn qirinjve, por nuk ka asnjë ide se çfarë do të ndodhë.

Shikoni videon për të parë reagimin e foshnjës kur babai i ndal qirinjtë.