Dhimbje fyti

Shërimi i fytit në kushte shtëpie

Me ndërrimin e stinëve vie i ftohti, nga kjo ndodh që të sëmureni dhe të keni ftohje të fytit.

Dhimbja e fytit përkeqësohet kur përpiqeni të gëlltitni ushqim apo lëngje.

Edhe nëse një dhimbje e fytit nuk është mjaft serioze për një udhëtim tek mjeku, ajo është ende e dhimbshme dhe mund të ju ndalojë të bëni një gjumë të rehatshëm të natës.

Atëherë për të shëruar fytin tuaj ju filloni të hani mjaltë rregullisht, të pini qaj kamomili, apo edhe të hani ndonjë hudhër.

Nëse çdo ditë i përdorni këto ushqime ju do të shëroheni pa shkruar tek mjeku.