Shenjat që tregojnë shtatzëninë

Natyrisht se testi i shtatzënisë është mënyrë e thjeshtë e ditëve të sotme për ta kuptuar nëse jeni shtatzënë.

Por para se të vijmë tek ai hap ekzistojnë disa shenja paralajmëruese që jeni shtatzënë.

Shenja e parë është lodhja e tepër madje edhe nëse nuk bëni asgjë, ndryshimi në gjoks, ndjeshmëri e lehtë e nuhatjes, urinimi i shpeshtë, kokë dhimbje, gazra, ndryshim i humorit e shumë të tjera.Të gjitha këto shenja paralajmëruese vijnë nga ndryshimet hormonale që ndodhin kur mbesni shtatzënë.

Megjithatë, asnjë grua nuk ka trupin e njëjte me tjetrën, andaj sugjerohet testi i shtatzënisë dhe varësisht nga nevoja edhe vizita te gjinekologu