Palestra

Shenjat që tregojnë se është koha të ndaheni nga palestra

Dëshironi të ndaheni me rrobaqepësin apo elektricistin tuaj? Gjë e lehtë. Dëshironi të ndaheni me shoqen/shokun, të dashurin apo të dashurën? Shumë më e vështirë.

Por një lidhje tjetër që është e vështirë të shkëputet – dhe zor ta dini kur të shkurtet? Lidhja juaj me palestrën, transmeton Telegrafi.