Stresi

Shenjat e pazakonta të stresit

Nëse jeni nën stres kronik, trupi juaj është i ekspozuar ndaj nivelit të lartë të hormoneve të stresit nga dita në ditë.

Stresi është faktori kryesor i rrezikut për shfaqjen e sëmundjeve të ndryshme, duke përfshirë çrregullimet e zemrës dhe të gjakut, diabetin e tipit 2 dhe depresionin.

Hulumtimet kanë treguar se disa njerëz janë mësuar të theksojnë se thjesht nuk janë të vetëdijshëm se janë nën stres. Një mënyrë e tillë jete nuk është e mirë për ju. Ne zbulojmë shenja që tregojnë se jeni nën stres kronik, transmeton ksp.

Nëse vini re disa nga këto shenja, sigurohuni që të konsultoheni me mjekun tuaj.

Dhimbje në stomak Dhimbje menstruale më intensive

Dhimbje koke gjatë ditëve të lira

Dhimbje në nofull

Ëndrra të pazakonshme

Gjakderdhja e mishit të dhëmbëve

Akne

Dëshirë për ëmbëlsira

Kruajtje e lëkurës

Alergji më intensive

Alergji intensive