Shefi i Apple: Zoti më ka bërë dhuratën më të bukur, jam gej

Tim Cook, shefi i Apple, u bë drejtori i parë i një kompanie të madhe që doli hapur si homoseksual dhe në një intervistë për CNN ai thotë se është i lumtur për vendimin e tij të para 4 viteve.

“Jam shumë krenar. Jam gej dhe kjo është dhurata më e bukur e Zotit për mua”, u shpreh Tim Cook.

Orientimi seksual i tij ishte folur gjerësisht edhe pse Cook nuk e kishte konfirmuar publikisht.

“E pranova publikisht pasi fillova të merrja mesazhe histori nga fëmijët që lexonin “online” se isha homoseksual. Nga fëmijë që thonin se ishin braktisur, dhunuar ose abuzuar për shkak të orientimit seksual”, shpjegoi Cook.