SHBA: Nusja martohet me dhëndërrin e vdekur (FOTO)

Jessica Padget nga Shtetet e Bashkuara, zgjodhi ta bëjë dasmën me burrin e saj të vdekur, pikërisht në datën që duhej të martoheshin.

James Murphy, një zjarrfikës, humbi jetën në një aksident me makinë.

Përkundër kësaj, Jessica e mbajti ceremoninë e planifikuar më 29 shtator. Ajo mori gjërat e preferuara të James-it, një kostum zjarri dhe çizme, mblodhi të dashurit e tyre dhe organizuar një ceremoni simbolike para varrit të tij.

Fotot emocionale të dasmës së pazakontë, ku nusja pra lidh kurorë me dhëndërrin e vdekur, u zgjeruan në rrjetet sociale.