Blunt & Real

Shaolin Gang publikojnë këngën me tekst eksplicit ‘1 2 3’

Blunt dhe Real 1 kanë publikuar edhe këngën e radhës.

Këtë herë me këngë pa i realizuar videoklip, dyshja që tashmë njihet si ‘Shaolin Gang’ kanë sjellë edhe këngën e radhës.

Pak momente më parë ata kanë shkruar në profilin e tyre në Instagram se nuk kanë nevojë për videoklipe që këngët e tyre të hyjnë në histori.

Ndërsa ata po tentojnë që me “1 2 3” të hyjnë në histori dhe po tregojnë se nuk po jetojnë në vitin 2015, por janë në planetin Namek shumë vite para artistëve tjerë