UÇK

Selmanaj: Gjeneral Shkëlzen, amaneti yt po merr frymë

Bashkëpunëtori i afërt i kryeministrit Ramush Haradinaj dhe i deputetit, Daut Haradinaj, Shpetim Selmanaj e ka vizituar varrin e gjeneralit të UÇK-së, Shkëlzen Haradinaj.

Ky është postimi i plotë

Komandant, gjaku yt po të mban aq lartë sa lartësia jote e pafund. Ushtria u bë, djali yt është në ballë të saj! Amaneti yt po merr frymë.
Urime Gjeneral Shkëlzen!