Make Up

Sellma e ndryshon aq shumë gruan e Kadri Veselit, Violetën, saqë zor të njihet! (FOTO)

Gruaja e Kadri Veselit, Violeta Veseli, duket se nuk e ka marrë fort afër zemrës që burri i saj nga sot “është i papunë”, pasi që sot është shpërnda Kuvendi i Kosovës ku Kadri Veseli ishte kryetar.

Ajo e ka zgjedhur make-up artistën më të preferuar për këngëtare, Sellma Kasumoviqin.

Sipas një video që e ka shpërnda në Facebook, Violeta duket bukur, duke e re dhe si nuse. /Ballkani.info/

loading…