Ish-ministri i Drejtësisë

Selim Selimi e fton Albulena Haxhiun të përballen në studio televizive

Ish-ministri i Drejtësisë, Selim Selimi iu është përgjigjur sot akuzave që iu janë bërë sot në konferencë për media nga ministrja Albulena Haxhiu dhe zëvendësministri, Blerim Sallahu.

Selimi fillimisht ftoi Haxhiun që të bëjë publike dosjen duke thënë se ai do t’i drejtohet edhe prokurorisë.

Tash ndërkaq, i njëjti ka ftuar Haxhiun që të ballafaqohet me të në studio televizive rreth akuzave.

“Ftoj Ministren Haxhiu që të ballafaqohemi për të diskutuar rreth akuzave”, ka shkruar Selimi.