psikiatria

Selena Gomez shfaqet pas lëshimit nga spitali psikiatrik

Ajo zgjodhi vet që të transferohej për trajtim në një spital psikiatrik në muajin tetor, duke iu nënshtruar trajtimit.

Por që nga lëshimi i saj para disa javës, Selena nuk ka dal në publik duke i evituar të gjitha kontaktet me media.

Ajo është parë dje e veshur me trenerke, duks dhe këpucë të sheshta.

25 vjeçarja u shfaq pa make-up, ndonëse i kishte vënë buzëve vetëm një shkëlqyes buzësh.

“Selena është definitivisht shumë më e shëndetshme se muaj më parë. I ka marr shumë energji, fokus dhe terapi për të mund të kthehej sërish në jetë” kishte thënë një burim afër saj.