psikiatria

Selena Gomez del nga psikiatria, e pabesueshme si duket

Selena Gomez po përmirësohet çdo ditë e më shumë nga gjendja mendore.

Mediat botërore shkruajnë se këngëtarja ka dalë aktualisht nga psikiatria dhe nuk do të kthehet, të paktën për disa kohë.

Transplanti i veshkës dhe ndarja me Justin Bieber besohet se kanë ndikuar në gjendjen e këngëtares, ndërsa gjendja e saj është më optimale.

Nëse progresi i saj vazhdon në këtë mënyrë, ajo mund të lërë përgjithmonë spitalin dhe ti kthehet jetës normale.