Gratë

Sekretet për të qenë një grua me klas, joshëse dhe e zgjuar

Gratë e suksesshme duhet të zotërojnë elegancën dhe klasin

Përpara se të rrotulloni sytë dhe të thoni ‘kjo nuk është një aftësi sekrete’..mendoni përsëri. Është për t’u ardhur keq, por njerëzit nuk praktikojnë më mirësjellje të mirë. Është bërë vërtet një gjë e së kaluarës.

Gratë me klas duhet të jenë të arsimuara financiarisht

E di që mund të mendoni se edukimi financiar nuk është vërtet një aftësi e fshehtë. Por, disi është. Të jesh e pavaruru financiarisht, është një aritje për këdo.

Gratë me klas duhet të zotërojnë artin e manipulimit të njerëzve në mënyrë të pandërgjegjshme vetëm me ngjyrën e veshjeve të saj

Nuk është sekret që ngjyrat kanë një efekt shumë të fuqishëm në disponimin tonë. Unë kam qenë një adhurues i madh i psikologjisë së ngjyrave dhe mënyrës se si ajo përdoret në markimin çdo ditë për të manipuluar në mënyrë të pandërgjegjshme mendjet tona.

Gratë elegante duhet të zotërojnë artin e përgatitjes në 20 minuta ose më pak

Sa më shumë të rritemi, aq më të zënë bëhemi. Gratë e suksesshme duhet të jenë në gjendje të përgatiten për një ngjarje dhe të duken sikur u është dashur një orë për t’u përgatitur.

Gratë me klas duhet të zotërojnë artin e shumë detyrave dhe menaxhimit të kohës

Gratë e suksesshme shpesh kanë shumë në pjatën e tyre. Qoftë në biznes, në shtëpi, të dyja, etj, ka gjithmonë gjëra që duhen bërë. Është e vështirë të manovrosh gjithçka që të hedh jeta.