Piramida

Sekretet e Keopsit: Futu dhe shih çfarë ka brenda

Piramida e Keopsit, ose e Kufu-së, është padyshim piramida më e madhe dhe e vetmja e ruajtur nga shtatë mrekullitë e botës së lashtë. Në origjinal ishte 146.5 metra, ndërsa sot ajo ka 138.8 metra.

Shpërndaje