kryesia

Seancë e jashtëzakonshme për dështimet në politikën e jashtme

Kryesia e Kuvendit të Kosovës pritet të takohet sot për të shqyrtuar kërkesën e 42 deputetëve për mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme, lidhur me “dështimet dhe skandalet në politikën e jashtme të Republikës së Kosovës”.

Kërkesa e 42 deputetëve për mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme për debat parlamentar lidhur me dështimet dhe skandalet në politikën e jashtme të Republikës së Kosovës, është pika e vetme e rendit të ditës.