‘Sasa’ për reperin: Noizyn se marr vesh kur këndon!

Ariana Matoshi ishte protagoniste e radhës në rubrikën “Kë zgjedh” të emisionit “Mirage”.

Adriana Matoshi ashtu sikurse edhe të ftuarit e tjerë në këtë rubrikë, kishte për detyrë të zgjedhte mes emrave të njohur të estradës, shkruan lajmi.net.

Në mesin e shumë emrave të estradës, para saj kishte edhe Ledri Vulën dhe Noizyn, mes të cilëve zgjodhi një emër.

Ajo zgjodhi Ledrin pasi për Noizyn tha se nuk e kupton kur këndon!