Samsung A9 thuhet se ka katër kamera në anën e pasme

Telefoni i ri i smartfonëve të mesëm nga Samsung thuhet të ketë një total prej katër kamerash, siç tregon një rrjedhje e re fotografish.

Nga telefoni i mençur Samsung A9 , është shfaqur një screenshot, duke sugjeruar se smartphone mund të ketë katër kamera në anën e pasme, transmeton lajmi.net.

Nga rrjedhjet e tjera është e njohur tashmë se A9 duhet të ketë një ekran 6.38 inç, të pajisur me një procesor Snapdragon 660 dhe duhet të ketë një bateri 3720 mAh. Kjo do ta bëjë atë një smartfon të ngushtë mesatarë.