Samiti

Samiti BE-Ballkani Perëndimor, nis pritja e liderëve europian dhe rajonal në Pallatin e Kongreseve

Tirana po mirëpret sot samitin e radhës, atë të BE-Ballkani Perëndimor.

Ashtu siç ishte parashikuar, në orën 09:30 ka nisur pritja e liderëve në Pallatin e Kongreseve nga kryeministri Edi Rama.

E para që mbërriti në tapetin e kuq ishte Majlinda Bregu,  Sekretare e Përgjithshme për Bashkëpunimin Rajonal.