Nënkryetari i PDK-së

Sami Lushtaku mobilizon Drenicën për zgjedhjet e reja, rikthen në PDK, Naim Bazajn

Nënkryetari i PDK-së, Sami Lushtaku ka marrë rol kyç në mobilizimin e kësaj partie për zgjedhjet e vitit 2021.

Në postimin e fundit të Lushtakut në Prekaz, në krahun e djathë shihet Naim Bazaj njëri nga kundërkandidatët e Ramiz Lladrovcit për kryetarë të Drenasit, para se të konfirmohej kandidatura e Lladrovcit, transmeton Ballkani.

Por si duket afërsia e Bazajt me PDK-në dhe Lushtakun nuk ka mbaruar, por mbetet të shihet a do jetë kandidatë për deputet, apo vetëm përkrahës i PDK-së gjatë fushatës.

Naim Bazaj i rrethuar