Sami Lushtaku: Krijimi i Ushtrisë ishte borxh ndaj dëshmorëve të kombit

Ish- komandanti i UÇK-së, Sami Lushtaku ka thënë se themelet e Ushtrisë së Kosovës janë vënë nga djemtë dhe vajzat e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Sipas tij, krijimi i ushtrisë ka qenë borxh ndaj dëshmorëve të kombit, transmeton Indeksonline.

Shkrimi i tij i plotë:

Themelet e Ushtrisë së Kosovës janë vënë nga djemtë dhe vajzat e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Krijimi i saj ka qenë borxh ndaj dëshmorëve të kombit.

E gëzofshim Ushtrinë e Kosovës. SL