Reperi

Sabri Fejzullahu duke kënduar në program festiv, Majk i ka dy fjalë për të

Majk i ka thënë disa fjalë për Sabri Fejzullahun, derisa ky i fundit shfaqet duke kënduar në programin festiv.

Reperi Majk e ka publikuar një Instastory në të cilin shihet këngëtari i mirënjohur, Sabri Fejzullahu.

Pranë fotos ai ka treguar e e ka inspirim këngëtarin e shumë hiteve dhe i ka vënë epitetin ‘legjendë e gjallë’.

”Inspirim shembull, legjendë e gjallë” ka shkruar Majk i cili e ka etiketuar pranë postimit, Sabri Fejzullahun.