Këngëtarja

Sa ndryshe duket Gili me Photoshop dhe pa të!

Këngëtarja e njohur kosovare, Gili duket se dallon shumë në fotot e publikuara nga ajo.

Dallimi duket tejet i  madh, nga fotografia  me Photoshop dhe ajo pa program kompjuterik.