Sa kushton sot nafta e benzina në Kosovë? MINT publikon tavanin e çmimeve

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për 48 orët e fundit.

Sipas vendimit, çmimi maksimal i lejuar i naftës është 1.73 euro për litër, i benzinës me 1.41 euro dhe i gazit me 0.72 euro. Pra, çmim i derivateve ka mbetur i pandryshuar.

Këto çmime vlejnë nga ora 10:00 e së dielës për 48 orë.