Reperi i njohur

S4MM publikon foto me bashkëshorten nga ceremonia e kurorëzimit

S4MM ka publikuar foto nga dita e kurorëzimit.

Reperi i njohur shqiptar, S4MM, ka preferuar që gjithmonë jetën private ta mbajë të rezervuar mirëpo kur vendosi që lidhjen me personin e zemrës ta bëjë publike gjithçka ndryshoi.

Çifti fillimisht e kurorëzuan dashurinë me fejesë e së fundmi u martuan.

Foto e video nga ceremonia ka pasur edhe më herët mirëpo vet S4MM së fundmi e ka publikuar një foto me gruan e tij, nga ceremonia e kurorëzimit.

Të dy shihen të veshur me shumë stil dhe vihet re se janë shumë të lumtur krah njëri-tjetr