Ryva

Ryva vetëm po zbukurohet gjatë shtatzënisë

Ryva Kajtazi është shumë e njohur nga publikur shqiptar.

Mësohet se Ryva së shpejti do të bëhet nënë për herë të dytë.

Sot ajo ka publikuar një foto ku shihet e shtrirë dhe duket shumë e relaksuar.

Kaq joshëse po duket ajo, e shtatzënia duket se ja ka shtuar bukurinë Ryvës.