Rutina 90 sekondëshe që duhet patjetër ta provoni gjatë larjes

Një teknikë e thjeshtë dhe efektive për t’a kthjelluar trurin posa të zgjoheni nga gjumi nuk kërkon më shumë se 90 sekonda nga koha juaj.
Krejt qka duhet të bëni në mëngjes është të bëni një dush por jo vetëm me ujë të nxehtë.

Pasi të jeni pastuar krejtësisht, qëndorni për 30 sekonda nën ujë të ftohtë. Më pas ndryshoni temepraturën e ujit në të nxehtë dhe qëndroni për 30 sekonda të tjerë. Rutinën përfunojeni duke qëndruar në ujë të akullt edhe për 30 sekonda më shumë.

Kjo teknikë ndihmon në forcimin e nervave të tolerancës duke e forcuar imunitetin dhe duke e bërë gati atë për ditën në vijim. Po ashtu, kjo teknikë ndihmon në krijimin e rruazave të bardha të gjakut si dhe në shkrijen e yndyrës.