Analisti pro VV

Rron Gjinovci paralajmëron protesta me 200 mijë protestues dhe infiltrim të shërbimeve sekrete

Pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese e cila i dha drejt dekretit të Presidentit për formimin e Qeverisë së re, analisti pro Vetëvendosjes, Rron Gjinovci nga “T7” paralajmëroi protesta me 200 mijë protestues, ku sipas tij mund të infiltrohen shërbime sekrete të huaja.