Rrëshqitja e dheut në autostradë në Suharekë, Muharremaj del në vendin e ngjarjes

Më herët u raportua se në autostradën “Ibrahim Rugova” ka pasur rrëshqitje të dheut.

Rrëshqitja e dheut ka ndodhur në Suharekë, në kilometrin e 26-të mes Suharekës dhe Prizrenit.

Në vendin e ngjarjes kanë dalur njësitet relevante, teksa ato i ka shoqëruar edhe kryetari i Suahrekës, Bali Muharremaj.

Ai ka bërë të ditur se ekipet e mirëmbajtjes po punojnë në zhbllokimin e këtij segmenti rrugor.

“Sapo jam njoftuar që ka rrëshqitje të dheut në Autostradën “Ibrahim Rugova”, përkatësisht në kilometrin e 26-të në mes të Suharekës dhe Prizrenit, kam dalë në vendin e ngjarjes.

Ekipet e mirëmbajtjes ishin në teren, duke punuar vazhdimisht deri në zhbllokimin e këtij segmenti rrugor.

Natyrisht, besoj që ka edhe mirëkuptim nga ana e qytetarëve deri në zgjidhjen e kësaj situate” ka thënë Muharremaj.

I pari i Suharekës ka ndarë edhe pamje nga vendi i ngjarjes.