Moderatori

Rrënqethëse: Shpetim Desku suprizon Komandant Malishevën, ia shfaq në emision djalin e tij

Këtë javë kanë kënduar dhe folur ekskluzivisht Grupi i Kumanovës në emisionin n’Kosovë Show.

Ata kanë bërë rrëfime tejet prekëse duke folur për betejen e Kumanovës e cila ndodhi në maj të vitit 2015.