Rrëfimi

Rrëfimi i tezes së Shkurte Fejzës që po shpërndahet shumë në Facebook

Shkurte Fejza ka publikuar një video interesante në Facebook.

Rreth 3 javë më parë ajo ka publikuar videon me përshkrimin “Një rrëfim interesant nga kushërira e nënës sime tezes Arife. Flm Florim Kleqka per këtë video që më emocionoj shumë sidomos tani kur sapo kam përfunduar këngën dhe klipin e këngës sime ma të re për NENEN”.

Videoja duket se i ka pëlqyer ndjekësve të saj pasi është shikuar e shpërndarë shumë.

Ndiqeni për më shumë.

Tezja Arife

Një rrëfim interesant nga kushërira e nënës sime tezes Arife. Flm Florim Kleqka per këtë video që më emocionoj shumë sidomos tani kur sapo kam përfunduar këngën dhe klipin e këngës sime ma të re për NENEN.

Posted by Shkurte Fejza on Sunday, September 16, 2018