Rrahje me karrige midis banditëve në fast-food (VIDEO)

Ky është momenti i tmerrshëm i shpërthimit të dhunës brenda një restoranti të McDonald’s, pasi një grup banditësh përdorën grushte dhe thika me njëri-tjetrin.

Videoja e filmuar brenda një dege në Londër tregon bandën e të rinjve duke goditur njëri-tjetrin me karrige përballë konsumatorëve të tmerruar.

Një djalë i maskuar grushton një tjetër rival duke e hedhur përtokë përpara se anëtarët e tjerë të bandës të bashkohen në zënkë. Një grua shihet me dëshpërim duke u përpjekur për të drejtuar sigurinë.