Tollovia

Rrahje masive në kufi për shkak të kolonës (VIDEO)

Tollovia në kalimin kufitar në Gradishkë të Bosnjës ka bërë që fizikisht të përleshën tre persona kur njëri nga ta tentoi të hynte në kolonë.

Gjithçka ndodhi në hapësirat e pompës së derivatëve, kurse për shkak përleshjes dhe dëmtimit të veturës, tre burra: M.T. (75) dhe djali i tij T.T. (46), si dhe shtetasi austriak A. T. (31) kanë kryer vepër penale, shkruan Ballkani.info.