Rosemary Conley tregon sekretin për mposhtjen e plakjes

Mbretëresha e dietës dhe e palestrës Rosemary Conley, ushtron çdo ditë, kujdeset çfarë ha dhe luan balet edhe pse është 71 vjeçe.

“Ne duhet ta çmojmë trupin tonë, të kujdesemi se me çfarë ushqehemi për një jetë më të gjatë. Por assesi duke i thënë vetes se jam plakur”.

“Vjehrra ime bënte make-up edhe pse ishte 92 vjeçe, por gjithmonë dukej bukur”.

Conley ndan praktikën e saj se si duhet pasur një shëndet të mirë.

”Unë ushtrojë çdo të hënë nga dy orë e gjysmë me trajnerin tim personal, përveç kësaj unë gjatë vikendeve shëtis me qenë”.