Ronelën e ‘kryqëzojnë’ ndjekësit pas këtij gabimi në veshje

Ajo numëron shumë ndjekës në Instagram.

Por, shumë prejt tyre sonte nuk janë treguar të mëshiruar me këngëtaren Ronela Hajatin, shkruan Bllakani.info.

Kjo se, ajo ka veshur një veshje që të pjesa intime ishte shumë e gjerë dhe e nxirrte këngëtaren si të kishte organ gjenital të gjinisë së saj të kundërt.

Të paktën kështu ishin disa komente që këngëtarja ka marrë në këtë foto, duke mos munguar as ofendimet nga ana e komentuesve./Ballkani.info/