Këngëtarja

Ronela Hajati fton të gjithë të votojnë për Shqipërinë në finalen e “Eurovision”

Këngëtarja ka shprehur mbështetjen e saj për Anxhela Peristerin.

Përfaqësuesja e Shqipërisë në “Eurovision 2021” sonte do të performojë këngën e saj në gjuhën shqipe e cila deri më tani po pëlqehet mjaft shumë.

Shumë nga artistët shqiptarë kanë treguar mbështetjen e tyre nëpërmjet rrjeteve sociale ku këtu hyn edhe Ronela Hajati.

Ajo përmes Instagramit i ka folur dy fjalë rreth këngëtares e cila do të përfaqësojë Shqipërinë sot.

Ajo iu lut publikut që ta votojnë shtetin e Shqipërisë me numër 02 dhe iu drejtua Anxhelës se duhet të na bëjë krenarë.