Këngëtarja

Rita shfaqet shumë ngjyra dhe barkun jashtë

Tha se nuk e ka bërë moti.

Rita Ora ka hedhur një fotografi në Instagram ku shihet e veshur me plot ngjyra.

Por, vëmendjen më të madhe e ka marrë pjesa e lartë e trupit ku Rita shihet me barkun jashtë e mjaft të formësuar.