SHBA

Richard Grenell jep dorëheqje nga pozita në Departamentin e Shtetit

I dërguari special i administratës Trump për dialogun Kosovë-Serbi, Richard Grenell ka dhënë dorëheqje nga pozita në Departamentin e Shtetit.

Këtë e ka bërë të ditur ai vet nëpërmjet një postimi në Instagram.

“Sot unë zyrtarisht dhashë dorëheqje nga Departamenti i Shtetit.  Dhe Presidenti Trump më dhuroi një dhuratë larg – Kryetarit tim të Kabinetit.  Sekretarët e kabinetit “Duke vepruar” nuk marrin karrige, por Presidenti Trump donte që unë të kisha timen sepse, siç tha ai, “Ju jeni Sekretari i Parë i Kabinetit dhe është një çështje e madhe”. ka shkruar Grenell.

Ai vazhdon ta mbajë postin e të dërguarit special për dialogun Kosovë-Serbi