Blasta

Reperi shqiptar po e shijon në maksimum atësinë

Reperi shqiptar është bërë baba i një djali.

Reperi i njohur shqiptar, Blasta, së fundmi është bërë baba i një djali të cilin ai dhe partnerja e tij kanë vendosur ta quajnë Tris.

Blasta i cili gjithmonë është treguar i rezervuar lidhur me jetën private, as tani kur u bë baba me ndjekësit nuk e ka prezantuar gruan e cila e bëri baba.

Ndryshe po e shijon në maksimum atësinë dhe foto të djalit po publikon shpesh në llogarinë e tij në Instagram.