Reperi shqiptar ‘goditje’ direkte për Dj Blunt dhe Real 1: Nuk kanë talent

Don Phneom i ka thumbuar direkt dyshen Dj Blunt dhe Real 1.

I ftuar në ‘Thumb’ reperi Don Phenom i ka ‘goditur’ direkt me deklaratën dyshen Dj Blunt dhe Real 1.

I pyetur për emrin e një këngëtari shqiptar të cilin nuk e dëgjon fare, Don Phenom ka përmendur jo një, por dy emra të showbizit shqiptar, të cilët nuk i dëgjon asnjëherë.

“Dj Blunt dhe Real 1. Nuk është se kanë ndonjë talent.”- është shprehur Don Phenom para kamerës.