Reperi i njohur shan me nënë Lumi B-n

Para disa ditësh, Lumi B ishte i futar në një emision ku ndër të tjera, u pyet edhe për grupet e famshme “OTR” dhe “BabaStars”.

E ai nuk hezitoi për tu përgjigjur duke thënë se këto grupe nuk kanë shumë ndikim sepse në mesin e tyre s’ka mbetur më askush.

Duket se kjo gjë nuk i ka pëlqyer aspak anëtarit të “BabaStars”, Agon Amigës i cili ka shpërthyer në ofendime ndaj Lumi B-së.

Ai ka arritur deri në atë pikë sa ka sharë reperin me nënë në llogarinë e tij në Instagram.