Përsosur

Renault Zoe: Një makinë pothuajse e përsosur elektrike për qytet

Zoe nga Renault është një nga makinat elektrike më të suksesshme dhe më të shitur në Evropë.
Zoe e vogël dhe e pazakontë e Renaultit është diçka e historisë së suksesshme të makinave në Evropë . Ajo ka qenë në prodhim që nga viti 2012 dhe është rregullisht ndër modelet më të shitura të makinave në vende të ndryshme evropiane, transmeton lajmi.net.

Ai është relativisht i përballueshëm, sfera nuk është e pazgjidhura, por e kalueshme, dizajni dhe karakteristikat janë bashkëkohore dhe Zoe duket thjesht simpatike.

Renault Zoe R110 do të kushtojë 34,890 euro.

Versioni i zvogëluar i Zoe, por me të njëjtin motor kushton 24,990 euro ( me qira të baterisë ) ose 32,490 euro duke përfshirë baterinë.