MSH

Rastet me koronavirus sot nuk do të publikohen në ora 15:00

Konferenca ku do të publikohen rastet me koronavirus, nuk do të nisë në ora 15:00, por me një gjysë ore me vonesë.

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se sot konferenca ku do të publikohet raporti ditor i IKSHPK-së për COVID-19 dhe raporti për pacientët me COVID-19,do t1% mbahet në orën 15:30.

“Të nderuara media, në Ministri të Shëndetësisë mbahet sot Konferencë për media ku do të komunikohen: Raporti ditor të IKSHPK për Covid-19; Raportin për pacientët e spitalizuar në SHSKUK me Covid-19. Konferenca mbahet në 15:30”, thuhet në kumtesën e MSH-së.