Dy reperët

Rastësisht i blejnë atletet e njëjta, ja çka bëjnë Lumi dhe Ledri

Në botë ka pasur shumë raste kur fytyrat publike të gjinisë femërore janë dal me veshje që kanë pasur dizajne të njëjta.

E kjo gjë, padyshim është komentuar çdo herë nga mediet dhe njerëzit duke bërë kështu që të tjerat pas tyre mos të duken njëjtë më dikë tjetër në paraqitje të ndryshme, shkruan Ballkani.info.

Mirëpo, të djemtë veshjet e njëjta me tjerët nuk kanë fare rëndësi.

Të paktën kështu kanë lënë të kuptojnë Ledri dhe Lumi B.

Siç duket, rastësisht ata kanë blerë të njëjta atlete dhe kur janë parë në studio kanë filluar shakatë e tipit “cake me puma”!/Ballkani.info/