Kryetari i AAK-së

Ramush Haradinaj vaksionohet me dozën e dytë të vaksinës anti-Covid

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj është vaksionuar me dozën e dytë të vaksinës anti-Covid.

Haradinaj ka bërë të ditur që është vaksionuar me vaksinën Pfizer, ndërsa ka ftuar edhe qytetarët tjerë që të vaksionohen.

Ai është shprehur mirënjohës për punën e palodhur të mjekëve e infermierëve dhe të gjithë atyre që janë të përfshirë në imunizimin e popullatës.

Postimi i tij i plotë: